Restauracja Oranżeria
Restauracja Oranżeria
  1. Znajdujesz się tutaj: Strona główna
  2. Oferta
  3. Spotkania świąteczne - Boże Narodzenie i Nowy Rok

Spotkania świąteczne - Boże Narodzenie i Nowy Rok

 

Styczeń zbliża się wielkimi krokami.

Jest to najlepszy czas, aby spotkać się z Pracownikami przy wspólnym stole, podsumować miniony rok i podziękować za trud włożony w codzienne wykonywanie pracy oraz z czystą energią wejść w noworoczne obowiązki.

Jest to też idealny pomysł na integrację zespołu.

 

W Oranżerii od wielu lat organizujemy spotkania, zarówno świąteczne jak i noworoczne. Polecamy wspaniałe potrawy przygotowane specjalnie na tą okazję przez naszego Szefa Kuchni. Zapewniamy miłą i profesjonalną obslugę, pięknie udekorowany stół oraz odpowiedni nastrój z muzyką w tle.

Gotowi jesteśmy również zorganizować Państwu takie spotkanie w Państwa firmie - zapewniamy catering na najwyższym poziomie.

 

Przygotowaliśmy dla Państwa cztery pakiety cenowe:

(oczywiście jesteśmy elastyczni w kwestii  modyfikacji i zmian w pakietach)

 

Pakiet I - 37,00 zł netto za osobę (tylko w formie cateringu) 

Przekąska na gorąco:     

Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą

Przekąski (do wyboru 2 z 6):                                     

Śledzie tradycyjne w oleju i cebuli

Babcine śledzie w śmietanie z jabłkami

Ryba po grecku                           

Śledzie w buraczkach z remuladą z selera

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem kiszonym oraz marynowanymi pieczarkami

Deser (do wyboru 1):   

Racuchy z jabłkami i bakaliami

Makowiec z bakaliami

 

Jeśli powyższy pakiet nie spełnia oczekiwań w całości prosimy o kontakt (postaramy się go zmienić specjalnie dla Państwa).

 

Pakiet II - 45,00 zł netto za osobę

Przekąska na gorąco:     

Tradycyjny barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą

Przekąski (do wyboru 3 z 6):                                     

Śledzie tradycyjne w oleju i cebuli

Babcine śledzie w śmietanie z jabłkami

Ryba po grecku                           

Śledzie w buraczkach z remuladą z selera

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem kiszonym oraz marynowanymi pieczarkami

Deser (do wyboru 1):   

Racuchy z jabłkami i bakaliami

Makowiec z bakaliami

 

Pakiet III - 67,00 zł netto za osobę 

Przekąski na gorąco (2 do wyboru):

Tradycyjny barszczyk wigilijny z uszkami ręcznie lepionymi

Pierogi z kapustą i grzybami wg firmowej receptury

Pierogi z soczewicą i grzybami

Groch z kapustą

Ryba po grecku z pieca  

Przekąski (4 do wyboru)

Śledzie tradycyjne w oleju i cebuli

Rolada z łososia pieczonego z duszonym porem i kurkami

Śledzie w korzennej zalewie

Śledzie w buraczkach z remuladą z selera

Śledzie z suszonymi pomidorami i duszoną cebulką

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem kiszonym

Sałatka z pieczonym morszczukiem na sałacie rzymskiej w sezamie, z pomidorkami cherry, suszonymi figami i winegretem

Deser (2 do wyboru):                  

Racuchy z gruszką z rodzynkowym serem

Sernik tradycyjny

Makowiec z bakaliami

Napoje:                                   

Kompot z suszu (250 ml / osobę), woda.

 

Pakiet IV - 99,00 zł netto za osobę: 

Przekąski gorące (2 do wyboru):

Zupa z sandacza na mleczku kokosowym, z marchewką i bobem

Zupa śródziemnomorska z kulkami z dorsza, warzywami i kalmarami

Słupki z karpia podane na grzybowej kaszy gryczanej

Morszczuk kapski saute na pak choi duszonym w sezamie z pomidorkami cherry, suszonymi figami z winegretem

Łosoś sous vide z sosem cytrynowym, z pieprzem czerwonym, podany na puree buraczanym oraz z remuladą z selera i marynowanych grzybów

Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi

Chrupiące placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i kleksem śmietanowym

Przekąski zimne (6 do wyboru):

Tatar z awokado z łososiem podany na makowym chlebku

Kęski morszczuka w panierce kukurydzianej z sosem majonezowo-bazyliowym

Rolada z miruny na salsie ze smażonej, grzybowej kapusty

Pstrąg faszerowany chutneyem z suszonych fig i moreli

Rolada z łososia pieczonego z duszonym porem i kurkami

Śledzie w korzennej zalewie z konfiturą z czerwonej cebuli

Sałatka z pieczonym tuńczykiem z jajkiem, żółtym serem, kukurydzą i szczypiorkiem

Sałatka z buraka i wędzonej makreli

Sałatka z kęskami z dorsza, podana na miksie sałat z pomidorem, ogórkiem i awokado

Sałatka z wędzonym łososiem z kolorowym makaronem i suszonymi pomidorami

Deser (2 do wyboru):

Piernik z bakaliami i sosem toffi

Sernik tradycyjny z bakaliami

Jabłecznik staropolski

Łazanki z makiem i bakaliami

Pudding z nasion chia z makiem i karmelizowaną pomarańczą

Napoje:

Kompot z suszu (250 ml / osobę)

Woda z cytryną w opcji bez limitu

Kawa i herbata w opcji bez limitu

Soki i napoje gazowane w opcji bez limitu

 

POBIERZ OFERTĘ W FORMACIE PDF

 

 

 
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij