Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy [500g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z prażonym boczkiem, sałatą, pomidorem, prażoną cebulką, w zestawie z frytkami i krążkami cebulowymi oraz sosem amerykańskim) |
46,70 zł |
Filet z kurczaka sous vide [400g] (z sosem szałwiowym, z kaszą bulgur z natką pietruszki oraz sałatką z buraczków ze słonecznikiem) |
34,70 zł |
Filet z łososia [400g] (smażony na maśle z dodatkiem czosnku, z sosem pomarańczowym z nutą teriyaki, z kuskusem perłowym z koperkiem i blanszowanymi szparagami) |
59,70 zł |
Schabowy po lubelsku [400g] (podawany z młodymi ziemniakami i miksem sałat z winegretem) |
37,70 zł |
Policzki wieprzowe [400g] (duszone, w sosie pieczeniowym, z gnocchi oraz fasolką szaparagową z masłem) |
37,70 zł |
Wołowina po burgundzku [500g] (duszona z warzywami w sosie własnym na bazie czerwonego wina, podana z młodymi ziemniakami z koperkiem) |
49,70 zł |
|