Menu restauracyjne - dania główne
 Burger wołowy [600g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z podsmażanymi boczniakami, krążkami cebulowymi, suszonymi pomidorami, rukolą, prażoną cebulką i panierowanym camembertem, w sosie jogurtowo-czosnkowym i frytkami)  | 
			
			 
 
 49,70 zł  | 
		
| 
			 Devolay po staropolsku [400g] (z masłem czosnkowym, pęczotto i glazurowanymi mini marchewkami z tymiankiem)  | 
			39,70 zł | 
| 
			 Filet z łososia [400g] (smażony na maśle z dodatkiem czosnku, z kremowym puree z dyni i emulsją maślaną z dodatkiem szałwi, z blanszowanym brokułem z parmezanem)  | 
			59,70 zł | 
| 
			 Schabowy po lubelsku [500g] (podawany z puree ziemniaczanym z koperkiem oraz zestawem surówek)  | 
			39,70 zł | 
| 
			 Żeberka wieprzowe [500g] (duszone w Cydrze Lubelskim, na zasmażanej kapuście z opiekanymi ziemniakami)  | 
			49,70 zł | 
| 
			 Pierogi z grzybami leśnymi [400g] (farsz z koźlaków, maślaków, podgrzybków, borowików, podawane opiekane, z sosem na bazie cebuli, czosnku i masła)  | 
			33,70 zł | 
		
| 
			 
  | 
			
