Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy [500g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z boczniakiem, sałatą, pomidorem, prażoną cebulką, w zestawie z frytkami i krążkami cebulowymi oraz sosem amerykańskim) |
46,70 zł |
Jesienny filet z kurczaka [400g] (przygotowany metodą sous vide, z kaszą jęczmienną z kurkami, sosem blue oraz miksem sałat z winegretem) |
37,70 zł |
Filet z miruny w tempurze [400g] (podawany z chrupiącymi frytkami własnej produkcji, sosem tatarskim oraz gniecionym zielonym groszkiem z dodatkiem świeżej mięty) |
39,70 zł |
Schabowy po lubelsku [400g] (podawany z puree ziemniaczanym z koperkiem i zestawem surówek) |
37,70 zł |
Polędwiczka wieprzowa sous vide [400g] (z puree musztardowym oraz ciepłą sałatką z brukselki i boczku, z sosem demi glace rozmarynowym) |
43,70 zł |
Wołowina po burgundzku [500g] (duszona, w sosie własnym na bazie czerwonego wina, z marchewką, pietruszką, selerem, podana z ziemniakami z koperkiem) |
47,70 zł |
|