Menu restauracyjne - dania główne--- Burger wołowo-wieprzowy (burger własnej produkcji, podawany w bułce wypiekanej na miejscu, z majonezem truflowym, serem Lazur, własnej produkcji konfiturą ze śliwki, krążkami cebulowymi w zestawie z frytkami) |
29,70 zł |
Filet sous-vide ze śliwką i żurawiną (filet z kurczaka z gratinem z batatów, karmelizowaną na miodzie i białym winie śliwką i żurawiną oraz roszponką) |
29,70 zł |
Filet z morszczuka kapskiego (saute z posypką z czarnuszki, na aksamitnym puree ziemniaczanym, z blanszowaną kapustą pak choi i veloute musztardowym) |
29,70 zł |
Schabowy po lubelsku (podawany z ziemniakami i zestawem surówek) |
29,70 zł |
Polędwiczka wieprzowa w cząbrze (przygotowana metodą sous vide, podana z puree musztardowym w towarzystwie kapusty włoskiej duszonej na maśle oraz sosu kurkowego) |
33,70 zł |
Stek wołowy z demi glace (z polędwicy wołowej, ze smazonym rosti ziemniaczanym i blanszowanymi warzywami) |
54,70 zł |
|