Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy Pan Rabarbar [500g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w klasycznej bułce, z firmowym chutneyem rabarbarowym, serem Cheddar i prażoną cebulką, w zestawie z frytkami i sosem czosnkowym) |
43,70 zł |
Filet z kurczaka gotowany na parze [400g] (z puree z selera i trufli, z panierowanym serem pleśniowym i duszonym bobem) |
36,70 zł |
Łosoś z pieca [400g] (podany na sałatce nicejskiej z ziemniaków, oliwek, pomidorków cherry i fasolki szparagowej) |
43,70 zł |
Schabowy po lubelsku [400g] (podawany z młodymi ziemniakami z koperkiem i zestawem surówek wiosennych z nowalijkami) |
36,70 zł |
Policzki wieprzowe [400g] (duszone, z delikatnym sosem z młodej marchwi, z grillowanymi warzywami, na koperkowym kuskusie perłowym) |
36,70 zł |
Noga z kaczki confit [400g] (ze smażonymi kulkami ziemniaczanymi, sosem kurkowym i sałatką z młodych, piklowanych buraczków z prażonym słonecznikiem) |
43,70 zł |
|