Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy [500g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z prażonym boczkiem, sałatą, pomidorem, prażoną cebulką, w zestawie z frytkami i krążkami cebulowymi oraz sosem serowym) |
46,70 zł |
Filet z kurczaka sous vide [400g] (zapiekany ze szpinakiem i mozarellą, z blanszowanymi rzodkiewkami i risotto ziołowym) |
37,70 zł |
Filet z łososia [400g] (smażony na maśle z dodatkiem czosnku, z sosem pomarańczowym z nutą teriyaki, z kuskusem perłowym z koperkiem i blanszowanymi szparagami) |
59,70 zł |
Schabowy po lubelsku [400g] (podawany z młodymi ziemniakami i mizerią) |
39,70 zł |
Żeberka BBQ [400g] (na zasmażanej młodej kapuście, z pieczonymi ziemniaczkami) |
39,70 zł |
Wołowina duszona [500g] (z podsmażanymi ziemniakami z tymiankiem i czosnkiem, pieczarkami i papryką, z sosem tzatziki) |
49,70 zł |
|