Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy [600g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z podsmażanymi boczniakami, krążkami cebulowymi, suszonymi pomidorami, rukolą, prażoną cebulką i panierowanym camembertem, w sosie jogurtowo-czosnkowym i frytkami) |
49,70 zł |
Devolay po staropolsku [400g] (z masłem czosnkowym, pęczotto i glazurowanymi mini marchewkami z tymiankiem) |
39,70 zł |
Filet z łososia [400g] (smażony na maśle z dodatkiem czosnku, z kremowym puree z dyni i emulsją maślaną z dodatkiem szałwi, z blanszowanym brokułem z parmezanem) |
59,70 zł |
Schabowy po lubelsku [500g] (podawany z puree ziemniaczanym z koperkiem oraz zestawem surówek) |
39,70 zł |
Żeberka wieprzowe [500g] (duszone w Cydrze Lubelskim, na zasmażanej kapuście z opiekanymi ziemniakami) |
49,70 zł |
Pierogi z grzybami leśnymi [400g] (farsz z koźlaków, maślaków, podgrzybków, borowików, podawane opiekane, z sosem na bazie cebuli, czosnku i masła) |
33,70 zł |
|